Для людей: у сервісних центрах пенсійного фонду Закарпаття працює електронна черга

Для людей:  у сервісних центрах пенсійного фонду Закарпаття працює електронна черга
В головному управлінні Пенсійного фонду України в Закарпатській області реалізується черговий етап впровадження єдиних стандартів обслуговування громадян – в Іршавському, Мукачівському, Тячівському, Ужгородському, Хустському, Виноградівському та Берегівському відділах обслуговування громадян (сервісних центрах) працює систему «Електронна черга».

 

 

У запровадженій системі є термінал для отримання талона відвідувачем та екран з інформацією щодо просування черги: відвідувач отримує талончик і, дочекавшись своєї черги відповідно до номера талона,  підходить до віконечка, яке висвітлюється на спеціальному табло в зоні очікування. Спеціаліст приймає наступного відвідувача тільки після натискання кнопки виклику. Саме тоді на табло з’являється відповідний номер талону і віконечка, в якому чекають відвідувача.       

Впровадження електронної черги організовує розподілення клієнтів між фахівцями за тематикою звернення, покращує ефективність роботи працівників, створюючи рівномірне навантаження на них, і, безумовно, знімає напругу серед відвідувачів в очікуванні прийому.

 

04 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів