Біля ужгородського кафе викрали «Кафі»

Ужгородські міліціонери по гарячих слідах знайшли липкорукого мешканця міста, який вкрав чужий велосипед.

 

Днями, близько 22-ї години із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 41-річна жителька міста про те, що в період з 18 по 18.30 години невідома особа шляхом вільного доступу викрала її велосипед марки «Кафі».

З’ясувалося, що потерпіла позбулася велосипеду через власну необережність. Вона залишила свій двоколісний транспортний засіб без нагляду, попередньо нічим не закріпивши, просто притулила його до стіни одного з кафе по вулиці Бородіна в обласному центрі. Цим і скористався зловмисник.

Вжитими заходами дільничні інспектори міськвідділу міліції встановили особу зловмисника. Горе-крадієм виявився 38-річний ужгородець. У скоєному чоловік зізнався та пояснив, що проходячи повз кафе, він побачив велосипед, вкрав його й поїхав додому.

Викрадений велосипед вилучено. Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді виплати штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виконання виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Шановні ужгородці! Пам'ятайте, що попередити злочин завжди простіше, легше й безпечніше для вас, ніж намагатися припинити його, коли він уже скоюється. Ще складніше, якщо він усе-таки стався. Якщо у відношенні вас або ваших рідних було скоєно злочин, не баріться, терміново повідомляйте до міліції. Бережіть себе і своє майно!

 

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС

 

24 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів