Погода на Закарпатті сьогодні, 20 жовтня

Як повідомили Ужгород.net.ua у Закарпатському обласному гідрометеоцентрі, сьогодні в регіоні передбачається мінлива хмарність, без опадів.

 

по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3-8°, вдень 12-17°, в горах місцями вночі 1-3°, вдень 7-12° тепла.

Автошляхи: Місцями невеликий дощ. Вночі та вранці подекуди туман. Видимість добра, в тумані 200-500 м.

по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вночі невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 9-11°, вдень 15-17° тепла.

Більш детально по містам від Sinoptik:

Вихідні в Закарпатській області пройдуть хмарно з проясненнями. У суботу в УжгородіМукачевомуБереговому – без опадів. У РаховіСвалявіМіжгір'їВиноградовіХусті вночі йтиме дощ, який посилиться вранці, але до середини дня він повинен припинитися. У неділю в регіоні буде суха погода. Температура повітря вночі становитиме +1…+11 градусів, удень – від +10 до +18. Вітер у суботу – північний і північно-західний, у неділю – південний і південно-східний, 1-5 м/с. Наступний тиждень почнеться із змінної хмарності, з вівторка – дощі.

 

20 жовтня 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів