Не можна вести війну, не ввівши військовий стан

Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко вкотре закликав Президента України ввести військовий стан на сході України, щоб діяти відповідно до ситуації.

 

Про це він заявив у неділю, 13 липня, в ефірі телеканалу "Інтер", передає УНН.

На його переконання, Петро Порошенко повинен запровадити військовий стан на сході України.

"Не можна вести війну, не увівши військовий стан, не перевівши економіку, державне управління та місцеве керівництво на військові рамки. Іншого варіанту немає. Ми називаємо їх ополченцями й терористами, але ні, це - військовослужбовці Росії, які діють за підтримки місцевої агентури і зрадників", - сказав О.Ляшко.

За його словами, на сході України відбувається не антитерористична операція, а справжня війна.

"Треба дивитися правді в очі для того, щоб приймати адекватні рішення та адекватно діяти. Зараз на Донбасі йде війна. Це військова агресія Росії за участі збройних сил РФ. Разом з бронетехнікою вночі на територію України прибули близько 300 військовослужбовців. Це не терористи, а російські військові. На їх формі немає розпізнавальних знаків і вони називають себе ополченцями, але цілком зрозуміло, що це російські військові", - сказав О.Ляшко.

На його думку, влада на сході не помінялася, тому необхідно провести десепаратизацію, аби усім, хто вбивав, блокував,  захоплював військові частини та державні установи заборонити брати участь у виборах та роботі органів місцевої влади.

 

 

14 липня 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів