В Ужгороді відбулася ІІ обласна спартакіада серед інвалідів праці

В Ужгороді відбулася ІІ обласна спартакіада серед інвалідів праці «Сила духу”, організаторами проведення якої виступили управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Закарпатській області та обласна організація ФСТ «Спартак».

 

40 учасників змагань боролися в шести видах. У настільному тенісі не було рівних Віктору Заплетнюку з Міжгірщини, у шаховому турнірі найкращим став мукачівець Володимир Царенко. У дартсі найвлучнішим був представник Хустщини Сергій Рошко. В гирьовому спорті першу сходинку посів ужгородець Віктор Рущанський, у бомбаскеті найбільше балів заробила Оксана Долгош з Ужгорода.

У загальнокомандних змаганнях перше місце посіли фізкультурники з відділення виконавчої дирекції фонду м.Ужгород, друге – в представників Мукачева, третє – в команди Міжгірського району.

Найкращі спортсмени регіональних змагань візьмуть участь у загальноукраїнському турнірі «Сила духу”, який пройде в Ужгороді з 11 по 13 вересня.

Семен МИХАЙЛИК

 

07 липня 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів