Українська компанія SHEMAX завойовує світову популярність на б’юті ринку

Українська компанія SHEMAX завойовує світову популярність на б’юті ринку
SHEMAX: зроблено в Україні

 

SHEMAX - знак якості та інновацій

SHEMAX - найбільший завод в Україні з виробництва обладнання преміум класу для салонів краси. Компанія  заснована у 2018 році, за 6 років  стала символом якості та новаторства, зарекомендувала себе на міжнародному ринку, як лідер індустрії краси.

Сьогодні продукція експортується у майже 40 країн світу. Це підкреслює її конкурентоспроможність. SHEMAX - більше ніж бренд, це -відображення українського підприємництва, інновацій та стійкості. Це приклад успіху під час війни та відданість Україні. 

Тетяна Шелест, співвласниця компанії:

«Ми не слідуємо б’юті трендам, ми їх задаємо! Завдяки SHEMAX про Україну знатиме весь світ. І ми пишаємося тим, що наша продукція виготовлена в Україні». 

Виробництво в Україні

Команда SHEMAX втілила в життя ідею виробництва високоякісної продукції на батьківщині. Через війну бізнес релокували з Дніпра до Ужгорода і показали гнучкість та відданість принципам сталого розвитку.

Завод побудували за 4 місяці, перевезли обладнання, докупили все необхідне, запустили процеси, контроль за якістю на кожному етапі виробництва. SHEMAX – це не тільки про створення робочих місць, сплату податків, а й про підтримку економіки у важкі часи.   

Тетяна Шелест, співвласниця компанії:

«Компанія масштабується, маємо потребу у кадрах. Шукаємо у команду дизайнерів, маркетологів, менеджерів з продажу,  інженерів-конструкторів, двірника. Пропонуємо гідні умови праці, стабільну зарплату, довіз працівників, допомагаємо переселенцям адаптуватися на Закарпатті». 

Підтримка України

 

SHEMAX - частина масштабного руху на підтримку економічної стабільності в Україні у важкі часи.  З першого дня повномасштабного вторгнення, команда SHEMAX донатить у перемогу. За цей час перерахували на ЗСУ 1 250 000 гривень, передали три автівки, регулярні відправки на фронт усього необхідного. 

Сергій Шелест, співвласник компанії:

«Допомагали і будемо допомагати! Інакше ніяк, ми ж – українці. І пишаємося тим, що можемо підтримувати нашу країну у важкі часи. Від донатів для ЗСУ до створення нових робочих місць. Дякуємо, що обираючи   SHEMAX,  наближаєте перемогу разом з нами!»  

           

Заплановані кроки

 

У 2023 році стартувало будівництво другого цеху заводу SHEMAX, компанія розвивається, розширяючи горизонти новими країнами та ринками. Нові проєкти та ідеї вже в розробці, команда збагатилася новими професіоналами, аби створити у одному місці інноваційну екосистему доступну усім майстрам манікюру. 

SHEMAX – next-level services

 

14 травня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів