Афера з афер: транспорт в обмін на стару мобілку!

Ця афера мала місце у закарпатській столиці.

 

Окремі особи, які знаходяться на кримінальній стежці, зовсім втрачають моральні гальма. Це яскраво свідчить випадок, який днями трапився в Ужгороді. Зухвалий зловмисник вибрав своєю жертвою малолітнього місцевого хлопця.

– Це трапилося на вулиці Фізкультурній, поблизу магазину «Гербера». – розповідає мати потерпілого школяра Евеліна. – Там є спуск до річки. Мій 11-річний син Мишко купався з хлопцями. На протилежному березі знаходився смаглявий чоловік зі своїм приятелем. Як розповів мені син смаглявцеві десь років під 40. Той підійшов до хлопців і став просити від них велосипед, нібито з’їздити в магазин. Коли один з дітлахів йому відмовив, то він звернувся з проханням до мого Мишка. Син має добру душу і довірливо віддав йому велосипед. Щоби ще більше увійти в довіру, зловмисник віддав йому свій старий мобільний телефон, без задньої панелі, попередньо витягнувши з нього сім-картку і поїхав з річки. Більше його ніхто не бачив. Зрозумівши, що дитину просто ошукали, зателефонували в міліцію.

Як повідомили в Ужгородському міськвідділ міліції, на місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, яка опитала очевидців цієї історії. За цим фактом відкрито кримінальне провадження, відомості внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань, повідомляє "Карпатський об’єктив".

Нині оперативники проводять перевірку осіб, які схильні до аналогічних злочинів.

 

04 вересня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів