Для чого шукати якісь ліки, якщо можна обрати правильні продукти?

ТОП-7 продуктів, які очистять ваш організм краще ніж ліки.

 

1. Білокачанна капуста

Капуста включає в себе величезну кількість харчових волокон, які зв'язують важкі метали і токсини, і виводяться з кишечника. Також, капуста володіє органічними кислотами, які позитивно впливають на травлення і стабілізують мікрофлору. Однак це ще не все. У ній міститься достатньо рідкісний вітамін U, який "вбиває" небезпечні речовини та приймає участь в синтезі вітамінів і навіть загоює виразки.

Як вживати: можна свіжу або квашену, або навіть у вигляді соку.

2. Червоний буряк

Червоний буряк - "очищувач" організму №1. По-перше, в складі буряків - клітковина, мідь, фосфор, вітамін С і цілий ряд корисних кислот, які покращують травлення і вбивають гнильні бактерії в кишечнику. По-друге, до їх складу входить ліпотропна речовина "бетаїн", яка змушує печінку краще позбавлятися від токсинів. А, по-третє, буряк сприяє омолодженню організму за рахунок фолієвої кислоти (створюється більше нових клітин) і кварцу (покращується стан шкіри, волосся і нігтів).

Як вживати: відварений, можна в борщі, або в якості салату чи у вигляді соку.

3. Часник

Більше 400 корисних компонентів міститься лише в одному зубчику часнику. Ці компоненти очищають судини, зменшують рівень холестерину в крові і вбивають причину раку мозку - клітини мультиформної гліобластоми! Компоненти часнику знищують причину виразки шлунка - хелікобактер! Вбивають глистів та дифтерійну, туберкульозну паличку.

Як вживати: найкраще свіжим, або в подрібненому стані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Очищуємо печінку: 8 порад від лікарів

4. Ріпчаста цибуля

Найважливіше в цибулі - фітонциди, які зберігаються в ефірних маслах. Фітонциди лише за секунди вбивають більшість бактерій і грибків. А також, цибуля допомагає покращити травлення та засвоєння поживних речовин, і навіть покращує апетит. Вона також містить величезну кількість сірки, яка знешкоджує і знищує «все шкідливе».

Як вживати: зазвичай свіжою, або в салаті

5. Яблука

Яблука стабілізують роботу всієї травної системи, завдяки пектину і клітковині, яка "зв'язує" шлаки і токсини. Яблука покращують апетит, допомагають виробленню шлункового соку, позбавляють від закрепів. Також, яблука знищують збудників вірусів грипу А, дизентерії, золотистого стафілокока.

Як вживати: зазвичай їх вживають у свіжому вигляді і тільки зі шкуркою, також можна у вигляді соку та тертої "каші", або у вигляді компоту.

6. Авокадо

Багато хто, на жаль, не знає про корисні властивості цього "південного" фрукту. А дарма. Авокадо містить у собі чудову речовину "глютатіон", яка блокує безліч небезпечних канцерогенів при цьому "розвантажуючи" печінку. Також, авокадо стабілізує рівень холестерину в крові, допомагає травленню, постачає в організм кисень.

Як вживати: зазвичай його їдять свіжим, як фрукт.

7. Журавлина

Журавлина, можливо, одна з найкращих "природних" антибіотиків та противірусних засобів! Вона очищає сечовий міхур від небезпечних бактерій. Ще не менш важливо й те, що журавлина допомагає боротися з утворенням ракових клітин, а також чистить тромби в судинах.

Як вживати: журавлину їдять свіжою з цукром або в якості морсу, соку, чи варення.

 

03 вересня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів