Мукачівський нардеп попереджав силовиків...

І каже, що й далі буде допомагати правоохоронним органам, якщо буде потрібна його допомога.

 

Народний депутат України Михайло Ланьо розповів, що повідомляв слідчих прокуратури про те, що буде виїжджати за кордон. Про це він сказав в ефірі телеканалу "112 Україна".

"По-перше, я їх попередив, що буду виїжджати. Вони сказали, що немає ніяких заперечень до мене. Так само я попередив прокуратуру, що буду виїжджати. Так що я просто не розумію, чому такий ажіотаж саме стосовно мене, що я поїхав", - сказав він.

На уточнення ведучого, чи просили слідчі прокуратури не виїжджати за кордон, М.Ланьо відповів: "Ні-ні, такого не було. Я весь час на телефоні, якщо вони дзвонять, я під’їжджаю у прокуратуру, якщо їх щось цікавить".

М.Ланьо також розповів, що поки що не планує виїжджати за кордон.

"Не планую нікуди виїжджати. Я буду знаходитися на місці. Буду допомагати, якщо буде потрібна якась моя допомога", - додав він.

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, 30 липня народний депутат України Михайло Ланьо повернувся в Україну. Як зазначали видання, за неофіційною інформацією М.Ланьо провів близько тижня в Італії на морі разом з сім'єю. Туди він поїхав 22 липня, покинувши країну з другої спроби. Перша, яка була здійснена 17 липня, була невдалою.

 

01 серпня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів