Міська федерація боксу матиме власний спортзал!

В оренду їй надали колишню котельню по вул.. Благоєва, 3-а.

 

8 квітня 2015 року між Департаментом міського господарства та Ужгородською федерацією боксу було укладено договір оренди нежитлового приміщення, площею 360 кв.м. за №1005/0. Президент громадської організації Степан Молнар спільно з колегами-спортсменами та меценатами планують облаштувати аварійну будівлю у сучасну боксерську залу. Там планують встановити стаціонарний ринг, тренажерний зал. І все це за власний та спонсорський кошт.

Чого лишень вартуватимуть ремонтні роботи. Плюс ще до всього неприбуткова громадська організація – федерація боксу Ужгорода щомісяця згідно договору повинна міську казну поповнювати на 3039, 55 гривень. Забагато, як на мене.

З проханням зменшити вартість оренди у зв’язку з вищезгаданими причинами Степан Молнар звернувся до виконувача обов’язків міського голови Богдана Андріїва. Тож, як підсумок, замість трьох тисяч з гаком потрібно неповних чотириста гривень. «Я вважаю, що міська федерація не повинна платити і ці кошти, позаяк є неприбутковою. Тому ми долучимо спонсорів, аби не лише посприяти в орендній платі, а й в облаштуванні спортивного комплесу», - сказав в.о. Ужгородського міського голови Богдан Андріїв.

Остаточне рішення депутати приймуть на сесії уже 9 липня.

Віталій Біровчак

 

04 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів