Створення спортивно-реабілітаційного центру інвалідів – в руках ужгородських обранців

Якщо міські депутати на найближчій сесії затвердять детальний план, то незабаром в Ужгороді може з'явитися спортивно-реабілітаційний центр для інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату та інвалідів АТО.

 

Напередодні у великій залі Ужгородської міської ради відбулися громадські слухання з приводу затвердження детального плану майбутнього спортивно-реабілітаційного центру інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату та інвалідів АТО по вул. Ф.Тіхого, 13«б».

Ще 9 квітня цього року, за рішенням сесії Ужгородської міської ради громадській організації Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату дано дозвіл на розробку землевпорядної та містобудівної документації. Зокрема, на підготовку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди площею 0, 4054 га для створення  спортивно-реабілітаційного центру інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату та інвалідів АТО по вул. Ф.Тіхого, 13«б».

Представники організації за неповні два місяці провели благоустрій території, а саме - місця колишньої котельні, та розробили детальний план реконструкції будівлі. Відтак вирішили провести громадські слухання щодо затвердження цього плану.   

Участь у слуханнях взяли секретар Ужгородської міської ради Богдан Андріїв, голова Громадської ради при міській раді Олександр Пересоляк,  голова Федерації інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець та інші активісти. Після представлення плану винесено висновок щодо його відповідності усім вимогам чинного законодавства.

За проектом резолюції громадських слухань вирішено рекомендувати Ужгородській міській раді на найближчій сесії затвердити детальний план території для створення спортивно-реабілітаційного центру інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату та інвалідів АТО.  

Ольга Палош для Uzhgorod.net.ua 

 

27 травня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів