Бориса Нємцова вбили ...«Захід, Меркель, Обама, Порошенко, Правий сектор»!?

Бо, мовляв, ці політики та структури “збили його з правильного шляху, а він подавав такі надії!”...

 

"Шановні колеги по ФБ – журналісти, політологи, аналітики і всі ті, хто любив і цінував Бориса. Зараз телевізійна державна зграя шукає гостей на свої, так звані, аналітичні передачі, які у них виростають з того самого кореня, з якого це слово і складається. Їм потрібно спішно виготовити вариво, де треба відмазати владу і довести, що вона до вбивства ніякого стосунку не має, типу: “Ви хочете сказати, що стріляв Путін! Що за брєд! Навіщо йому це? Він навіть матері Нємцова дзвонив!” Вони будуть нагадувати про прозорливість вождя:” Пам’ятайте, Путін попереджав, що вороги країни можуть піти на “сакральну жертву”! –  пише  на своїй сторінці в Фейсбук  Борис Нємцов, повідомляють Патріоти України.

"Ви будете стояти в будь-якій з цих програм, а напроти вас будуть штовхати один одного ліктями, щоб пробитися до мікрофона, все ті ж, хто зводив курок пістолета вбивці – вся ця шобла, яка буде бризкати слиною, доводячи, що «і віце-прем’єром Нємцов був поганим, а патріотом взагалі нікудишнім”. Вони будуть багатозначно нагадувати “що з ним була якась дівка з України”; переконувати, що владі його смерть не вигідна, а потрібно ще подивитися, кому вигідна; вони будуть тиснути сльозу, згадуючи, як вони особисто його поважали. Далі ця зграя, перекрикуючи вас, буде запевняти глядачів, що його вбив Захід, Меркель, Обама, Порошенко чи Правий сектор, бо вони “збили його з правильного шляху, а він подавав такі надії!”

Потім з глядачів вискочить якась проплачена і кочуючи з передачі в передачу телеповія в хустці, яка скаже, що “сама бачила, як в 2009-му році Нємцов…»

Ви думаєте, що підете на передачу, присвячену його пам’яті, але ви йдете на інше – на спецоперацію, де потрібно терміново все відмазати: Кадирова від його загроз; держтелебачення від розпалювання ненависті проти опозиції; Кремль від війни в Україні, загибелі там російських солдатів, падіння рубля і колапсу економіки. Вам запропоновано буде стати учасником постійного багаторічного телешоу “Визнач ворога! Знайди ворога! Убий ворога!”.

Під приводом згадати, знаєте, яким він хлопцем був на ваших же очах, його посмертно будуть змішувати з брудом, і ви освятите цей посмертний злочин своєю присутністю, бо ваш голос потоне в реві погано прикритого щастя: «Він мертвий» Наш ворог убитий!”

Їх головна мета буде в тому, щоб не допустити рівно те, що хотів Борис – будь-яких масових виступів громадян. Вони захочуть переконати людей, що «і жив він незрозуміло для чого, та й помер якось безглуздо. Шкода його, звичайно, але життя йде своєю чергою, так що давайте разом будувати велику Росію! ”

Вони будуть це вимагати від вас прямо в студії. Так, ви будете їм заперечувати, але вони тільки чекають цього, щоб негайно забути про Бориса і перейти на звичне – на Україну, розіп’ятих хлопчиків і те, що коли в місто приходить “Правий сектор”, то всі жінки з цього міста в страху тікають , тому укри гвалтують собак – вони вже записують ці тексти на вулицях від недоумкуватих бабусь і передають у себе в новинах, як свідчення очевидців.

Якщо ви підете на цей бенкет, то зрадите Бориса і його пам’ять.

Я просто хочу нагадати, що наша влада завжди брала заручників. Потрібно було “побудувати» бізнес – взяли Ходорковського; була проблема з опозицією – сидить Навальний; є проблема з України – в СІЗО голодує Савченко. Однак сьогодні їм важливо взяти в заручники вашу скорботу за Борисом, а зробити вони це можуть тільки один спосіб – вбивати його посмертно в прямому ефірі, і обов’язково при вашій присутності.

Не ходіть до них.

Хтось вирішив піднести владі подарунок  – прострелене тіло самого яскравого лідера опозиції, який все життя присвятив нашій з вами свободі – людині сміливій і безкомпромісній.

Хтось із задоволенням зараз розглядає його страшне фото з висмикнутою з штанів сорочкою і, навіть на відстані, видимими дірами від куль в грудях. Цей хтось упевнений, що його праця, в справі усунення головної занози влади, незважаючи на її фальшиву скорботу, обов’язково цій владі сподобається. І як би вона не відхрещувалась від цього політичного вбивства, цей убивця знає – він зробив важливу справу для того, щоб у Росії не трапився Майдан, адже йому говорили, що Майдан обов’язково трапиться, що він вже починається – адже не дарма по Москві крокувало 30 тисяч чоловік проти цього Майдану!

Адже не дарма патріотизм в цій ході об’єднав усіх – від письменника до простого байкера.

Так, у справі гібридного життя країна дійшла до досконалості. Гібридне все, що робить Росія: війна в Україні, економічний крах країни, падаючий рубль, ходи проти Майдану, якого немає. І головний сенс гібридності в тому, що злочин скоюють одні, а бенефіціари зовсім інші.

Але саме Борис завжди відкрито говорив, що будь-яка  гібридна війна не сховає руки тих, у кого вони по лікоть в крові. За це його і вбили. Так що, не ходіть до людожерів на їхнє свято, під брехливі сльози. Не зраджуйте пам’ять Бориса Нємцова, підло вбитого за всіх нас»,  – зазначив Матвій Ганапольський.

 

01 березня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів