Як пройшла чергова сесія Ужгородської міської ради (фото)

У п’ятницю, 19 грудня, відбулося пленарне засідання чергової XXVII сесії Ужгородської міської ради VI скликання.

 

Сесія розпочалась з виступу творчого колективу школярів, що привітали всіх колядками та щедрівками.

До початку засідання виступив представник акції «Дістало!» та вимагав зняти з порядку денного проект рішення 1545 про виділення землі: «Деякі депутати хочуть зробити собі подарунки до дня Миколая!». Активіст зауважив, що виділити землю учасникам АТО — обов’язково, і вимагав, аби не проходило голосування про виділення нерухомого майна.

Павло Федака звернувся до депутатів з приводу нещодавнього розпорядження про створення загонів самооборони: «Ми просимо, щоб не було ніяких незаконних збройних формувань».

На сесії зареєструвалося 47депутатів. Також були запрошені прокурор міста Володимир Гаврилюк, заступник начальника Ужгородського міськвідділу Василь Довганич, начальник ДПІ м. Ужгород Марія Бадида.

До порядку денного додатково включили питання про зміни до бюджету та декілька технічних питань. Окрім цього, поступили заяви про дострокове складання повноважень депутатів міськради від Семаля, Гасинця, Німчука, Костюка та Рошко. За включення цього питання до порядку денного свої голоси віддали лише 25 депутатів. Рішення не підтримано.

Депутат Доктор Олександр запропонував проголосувати за всі питання порядку денного одним пакетом. За проголосували 42 депутати.

Користуючись нагодою, Віктор Погорєлов розповів, що з приводу зменшення комунальних тарифів для ужгородців особисто звертався, писав заяви, а також з приводу зменшення тарифів на пасажирські перевезення. Звертався в Міноборони, до губернатора, щоб землі колишнього танкового полку передати учасникам АТО. Також звертався до керівників заводів, щоб вони передали землі, що не використовуються.

Оксана ЧОПАК

«Карпатський об’єктив»

 

19 грудня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів