Як звичка брехати вкоренилася в «політичному оборотні» під виглядом демократа

Деякі політологи вважають, що в Україні спостерігається повзуча контрреволюція.

 

З цим можна частково погодитися, особливо коли у списках кандидатів у народні депутати бачиш такі постаті, як екс-регіонал Сергій Тігіпко. Він іде в парламент під прапором своєї «Сильної України», яку одного разу вже досить безцеремонно «кинув».

Нагадаємо, цю людину фактично привів у владу диктатор Янукович. 2004 року Тігіпко очолював передвиборчий штаб колишнього кримінальника. А на президентських виборах 2010-го відтягував голоси опонентів майбутнього розстрільника Євромайдану під виглядом «демократа».

Пізніше, очевидно, в якості плати за послугу Тігіпко отримав «портфель» в уряді і, безсоромно зрадивши своїх виборців та соратників, увійшов у Партію регіонів. На держслужбі запам'ятався, зокрема, просуванням брехливого тези про те, що без підвищення пенсійного віку для жінок країні не вижити: підла «пенсійна реформа» – і його рук справа.

Звичка брехати вкоренилася в цьому «політичному оборотні» так глибоко, що одного разу він навіть видав роботу Держкомпідприємництва за свою власну. Йшлося про законопроект щодо скорочення видів діяльності, які підлягають ліцензуванню. «Це абсолютна брехня. Жодного стосунку ні «Сильна Україна»... ні сам Тігіпко до цього законопроекту не мають», – обурювався тоді глава відомства Бродський.

Нині симпатичний з вигляду «брехунець» стверджує, що його партія зробила висновки з допущених помилок, а сам він жалкує про перехід у ПР. Вірити політику чи ні – особиста справа кожного. Але не зайвим буде врахувати, що під прапором «СУ» нині в парламент рвуться люди заклятого «друга» України Фірташа, а також 11 колишніх нардепів, які голосували за прийняття диктаторських законів 16 січня.

Олександр Коснівцев

 

22 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів