В інтернеті з’явиться «дошка ганьби» кандидатів у нардепи

Всеукраїнська координаційна рада Майдану створить Інтернет-ресурс, який привертатиме увагу виборців до біографій та трудової діяльності кандидатів у депутати, щоб до Верховної Ради не пройшли «вовки в овечих шкурах».

 

Про це повідомив сотник Галицької сотні Майдану Назар Філько на прес-конференції у п'ятницю, передає кореспондент Укрінформу.

«Всеукраїнська координаційна рада Майдану виступає з ініціативою створення всеукраїнського Інтернет-ресурсу, бази, яка міститиме перелік екс-депутатів та кандидатів у депутати, які причетні до злочинів проти людей, наближені до оточення Януковича і «сім'ї», олігархів, осіб, які сприяли корупції та були причетні до фальсифікації виборів», - сказав Філько.

Крім того, за його словами, буде створено гарячу лінію, на яку зможуть звертатися як кандидати у депутати, так і виборці з повідомленнями про порушення виборчого законодавства, зокрема підкуп.

Він відзначив, що старе виборче законодавство та навмисно створені перепони при реєстрації у ЦВК стають на заваді тим людям, які справді відстоюють європейський вибір та право на гідне життя українців.

У свою чергу голова Всеукраїнської координаційної ради Майдану Наталія Косарчук закликала людей взяти максимальну участь у виборах, адже кожен голос - важливий. «Зараз настав час нас, маленьких людей. Якщо раніше наші голоси ніхто не брав до уваги, не рахувався з ними, ігнорував, то зараз від наших голосів залежить не лише майбутнє нашої держави, а й майбутнє всесвіту», - зазначила Косарчук.

Вона закликала людей у жодному разі не продавати свій голос, адже це занапастить життя не лише їх покоління, а й наступних. «За кілограм гречки, за 100 гривень продає не лише свою душу, а й душі своїх дітей, внуків та правнуків», - наголосила Косарчук.

джерело

 

03 жовтня 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів