Міжгірські міліціянти опинились у навчальному закладі

Правовий всеобуч підростаючого покоління – справа серйозна. Цій важливій справі серйозну увагу приділяє начальник Міжгірського РВ УМВС підполковник міліції Юрій Огняник. Днями він побував в гостях у місцевій школі.

 

Під час зустрічі підполковник Огняник у доступній для учнів формі розповів про роботу райвідділу, яка базується не тільки на розкритті злочинів, але й на збереженні спокою у населених пунктах району. Акцентував особливу увагу шкільної аудиторії на дотриманні загальноприйнятих у суспільстві норм поведінки, закликав не порушувати закон.

Юрій Васильович навів конкретні приклади, коли нехтування буквою закону призводить до негативних наслідків, зокрема таких як притягнення до кримінальної або адміністративної відповідальності неповнолітніх.

Інший правоохоронець, підполковник Володимир Гойчук під час свого виступу запропонував учням після здобуття середньої освіти вступити у міліцейські виші і стати стражами правопорядку. Він ознайомив присутніх з адресами цих навчальних закладів, умовами вступу до них і фаховими спеціальностями.

Після зустрічі Юрій Огняник побажав учням міцного здоров’я, успіхів у навчанні, бути вірними своїй країні і народу, примножувати її авторитет своїми вагомими майбутніми успіхами у самостійному житті.

Наостанок директор школи та вчителі подякували правоохоронцям за  цікаву бесіду.

 

Марія Ньорба

Міжгірський РВ УМВС

 

 

 

02 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів