На Закарпатті узгоджували питання щодо надання допомоги прикордонним підрозділам у їх підготовці до виїзду в зону проведення АТО

Делегація Громадської ради при Закарпатській ОДА відвідала Чопський прикордонний загін

 

Як уже повідомлялось, на початку вересня від членів Президії Громадської ради при Закарпатській ОДА та представників Асамблеї громадських рад Закарпаття чопські прикордонники отримали благодійну допомогу у вигляді бронежилетів. Сьогодні, 16 вересня, делегація вищевказаного органу до якої увійшли Федір Харута, Ігор Дір, Вікторія Лані, Йосип Лазар, Микола Бережанський та Василь Лобко відвідала управління Чопського прикордонного загону.

На початку візиту керівник прикордонного колективу Роман Гоць ознайомив гостей з історією військової частини і спектром завдань, які виконують правоохоронці. В ході зустрічі основна увага була приділена вивченню питань побуту і підготовки персоналу, який був призваний до лав прикордонників згідно вимог Закону України «Про затвердження Указу Президента України «Про часткову мобілізацію», рівню і якості забезпечення засобами особистого захисту та військового майна, технікою тощо. Було обговорено питання подальшого залучення представниками Громадської ради при ОДА та Асамблеї громадських рад Закарпаття спонсорської і волонтерської допомоги, її характер та розміри для направлення на потреби «зелених беретів», які перебувають або будуть направлені на східні рубежі України.

Результатом зустрічі стало узгодження наступних кроків щодо надання допомоги прикордонним підрозділам у їх підготовці до виїзду в зону проведення АТО. В свою чергу Роман Гоць висловив щиру подяку членам делегації за величезну увагу та допомогу, яку прикордонники відчувають та високо цінують.

 

 

Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

 

 

16 вересня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів