Молоді українські кутюр’є завойовували Лондон (фото)

Молоді українські дизайнери представили свої колекції на тижні моди в Лондоні

 

Цієї суботи, 13 вересня, п'ять молодих дизайнерів представили Україну на Лондонському тижні моди, презентувавши свої нові колекції, присвячені ідеї миру.
Четвертий сезон поспіль найуспішніші українські дизайнери-учасники Mercedes-Benz Kiev Fashion Days показують свої колекції у рамках платформи для молодих обдарувань Fashion Scout London в рамках London Fashion Week. 
 
Цього сезону відбувся показ сезону весна-літо 2015 чотирьох українських дизайнерів - Anna K, Anton Belinskiy, Lera Leshchova, Yasya Minochkina і одного дизайнера з Казахстану Leonid Zherebtsov, учасника Mercedes-Benz Fashion Week Almaty (організованого вперше за сприяння України) і Fashion Scout Kiev. 
 
На наступний день після показу колекції були представлені у форматі шоу-руму в холі презентацій під Freemasons 'Hall - головної локації Fashion Scout London. 
Покази дизайнерів пройшли під слоганом #FASHIONFORPEACE - "мода за мир". 
 
«У важкий для країни момент своєю наполегливою працею дизайнери показують прагнення України до миру. Саме мода, яка об'єднує в собі мистецтво, легку промисловість, комунікацію - стає тією зброєю надії, яка здатна донести ідею миру, що втілилася в слогані #FASHIONFORPEACE», - пояснюють організатори Mercedes-Benz Kiev Fashion Days. 
 
Всі дизайнери, що презентували свої колекції в Лондоні, покажуть їх і на українському міжнародному тижні моди Mercedes-Benz Kiev Fashion Days, який відбудеться в Києві з 30-го жовтня по 2-е листопада 2014 року. 

Fashion Scout - одна з найбільш незалежних міжнародних подій, спрямованих на відкриття нових талантів у моді. Fashion Scout не тільки відкриває нові таланти і дає можливість показати свої колекції під час Лондонського Тижня моди, а й супроводжує їх далі кар'єрним шляхом, поки вони не стануть на ноги. В середньому Fashion Scout підтримує дизайнера перші шість сезонів, допомагаючи побудувати надійний бізнес і стати впізнаваним у світі. За 15 сезонів свого існування Fashion Scout допоміг багатьом талановитим дизайнерам, серед яких David Koma, Peter Pilotto, Felder Felder і Iris van Herpen. 

Корреспондент Lifestyle

 

 

15 вересня 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів