Богдан Андріїв: міська влада Ужгорода повинна знайти компромісне вирішення, аби повернути малечі «Ластовічку»!

Загальновідомо, що в Ужгороді й досі залишається не вирішеним болюче питання для батьків щодо ДНЗ  №21 «Ластовічка». Так, понад двадцять років дитячий заклад виховує дошкільнят, але ж межі «Нового району» та й інших ближніх до нього розширились.

 

Тим самим збільшилась й кількість діточок, батьки яких хотіли б віддати саме в дитячий садочок «Ластовічка». Черги дітей в цей заклад сягають значної кількості малечі, але вдається навчатись тут тільки кільком десяткам.

Батьки та дирекція закладу вже давно наполягають на повернені другого корпусу дітям. Адже в середині 90-тих другий корпус віддали на баланс міста,  бо не було такої кількості діток для двох корпусів. А згодом там розмістилися студенти ще тодішнього ЗакДУ. 

Кореспондент Ужгород.net звернувся до депутата міської ради Богдана Андріїва прокоментувати дане проблемне питання та який вихід із цієї ситуації він бачить.

«Вважаю правильним, що садочок звертається через міськвно до університету, з проханням звільнили приміщення, яке належить Ужгородській міській раді і громаді міста Ужгород. Думаю, УжНУ має достатньо корпусів, аби розмістити  там студентів. Абсолютно підтримую прохання садочка і громади міста у звільнені приміщення на компромісних засадах. Добре що віднайшли варіант, аби збільшити кількість груп у ДНЗ «Ластовічка», – зауважив Богдан Андріїв.

З цим питанням 11 липня на сесії  Ужгородської міської ради батьки звернулися до депутатів. Обговорили тільки як компромісний варіант передати університету приміщення бізнес-інкубатора, а корпус повернути ДНЗ №21 «Ластовічка».

Сподіваємось, що до осені міська рада все ж таки вирішить дане актуальне питання. А як ні, то багатьом дітлахам знов таки ніде буде навчатись, зате у вересні УжНУ прийматиме нових студентів в одному з корпусів ДНЗ  №21 «Ластовічка»…

Ярміла Гармасій для Ужгород.net

 

21 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів