На Берегівщині розпочали друге коло районної першості

У рамках восьмого туру чемпіонату району з футболу берегівська команда здобула важливу нічию в Гаті –1:1. А футболісти М. Бийгані створили сенсацію, здобувши перемогу над ФК «Яноші» – 2:1.

 

с. Гать, стадіон «Сільський»,200 глядачів.

«Артос» Гать – ФК «Берегово» – 1:1 (юнаки: 1:3)

Голи:0–1 Сливка–15 хв.,1–1 Герц20 хв.

Арбітр:Віктор Феденишинець.

Головним у міжсезонні для берегівської команди було підтримувати форму. Перша гра другого кола була найважливішою, адже після останньої поразки треба було доводити своє фаворитство.

Із перших хвилин гру в свої руки взяли господарі. Надзвичайно небезпечні атаки через таких гравців, як Бундаш, Герц та Варга неодноразово могли завершитися результативно. Та гравці ФК «Берегово» з цією навалою на перших хвилинах впоралися, і гра вирівнялася. Справжній небезпечний момент виник на15 хвилинібіля воріт Гаті. Шаркезі подав із кутового, а Сливка цю подачу результативно замкнув – 0:1. Такий перебіг подій не влаштовував господарів. Підопічні Бейли Гея почали атакувати й насідати на ворота суперника, проте з гри їм нічого не вдавалося.20 хв.принесла «Артосу» штрафний. Саме стандартне положення допомогло гатянським футболістам зрівняти рахунок. Варга підійшов до м’яча і всім своїм виглядом та розбігом дав зрозуміти: буде прямий удар по воротах. Але в останню мить розіграв стандарт із Бундашем, той спрямував м’яч у карну зону, де ніким не прикритий Герц переправив «шкіряного» в сітку воріт – 1:1.

Після цього гра почала проходити на зустрічних курсах. Господарі атакували серйозніше, але всі м’ячі підчищав голкіпер берегівчан Бейло Боднар. Перший тайм пройшов у доволі цікавій та напруженій боротьбі.

Другий тайм знову ж розпочався з атак господарів. Жага перемогти перед власними вболівальниками не полишала їх. Та в усіх атаках «Артосу» не було заключного удару. Берегівчани другу половину грали вже обережніше. Підопічні Людвіга Тара намагалися спіймати суперника на контратаці. На68 хв.на полі стався прикрий момент. Гравець ФК «Берегово» Іштван Шарцезі зіштовхнувся з гравцем «Артосу» й отримав травму шиї. Гравця після цього інциденту довелося везти до лікарні.

Останні десять хвилин господарі вдалися до фінального штурму. Постійні проходи по флангах завершувалися кутовими. А ось у подачах кутових суперники змушували добряче попрацювати нашого голкіпера. Уже на доданих хвилинах матчу хтось із гравців «Артосу» навісив м’яч у нашу штрафну, де «самотній» Бундаш мав усі шанси вирвати перемогу для своєї команди. Проте Мирослав вирішив зіграти на публіку і пробити через себе. Удар пройшов у сантиметрах від штанги. У підсумку – вирвана нічия на виїзді.

Результати 8-го туру

Зона «А»: ФК «Чома» – ФК «Бадалово» – /+ (юн. -/+), ФК «Четфолво» – ФК «Боржава»2:0 (юн.0:2), ФК «Кідьош» – ФК«В. Береги –1:2 (юн.1:0)

Зона «Б»:ФК «Батьово» – ФК «Попово»–2:1 (юн.1:1), ФК «Гать» – ФК «Берегово» –1:1 (юн.1:3), ФК«М. Бийгань»– ФК «Яноші» – 2:1 (юн.1:0).

Олександр СІЛЬЧЕНКО

«Карпатський Об’єктив»

DSCN6526DSCN6501DSCN6519

 

12 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів