Жахливе ДТП сталося в сусідній області з участю закарпатців

У Пустомитівському районі Львівської області внаслідок дорожно-транспортної пригоди травмувались п’ятеро людей. Автопригода сталася 19 квітня о 16-й годині на автодорозі «Київ-Чоп».

 

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

За попередніми даними, водій легковика «Mazda», 37-річний львів’янин, прямуючи у напрямку столиці, не обрав безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з бусом «Mercedes Benz Sprinter». За кермом цього автомобіля був 27-річний мешканець Закарпаття.

У результаті аварії постраждали двоє пасажирів легковика – 11-річна дівчинка та 34-річна жінка. У дитини – закрита черепно-мозкова травма та забій. Її довелось шпиталізувати. А у жінки діагностували струс головного мозку та забої. Після надання необхідної допомоги, її відпустили додому.

Окрім цього, травмувалися водій автомобіля «Mercedes» та двоє його пасажирів, 19-річний та 23-річний жителі Закарпатської області. Постраждалих  було доставлено до лікарні. У водія діагностували забійні садна лоба та забій ноги. В одного з пасажирів - закритий перелом ключиці та забій тім’я, а в іншого – забої. Після огляду лікарів та надання допомоги, постраждалих відпустили додому. 

Наразі триває розслідування.

 

23 квітня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів