ГАНДБОЛ. "Карпати" переграли "Дніпрянку" і повернули собі лідерство

Ужгородські "Карпати" 21 грудня в спорткомплексі "Юність" зіграли повторний поєдинок з херсонською "Дніпрянкою". На цей раз ужгородки зіграли зібранно і не залишили жодного шансу на успіх гостям - 33:22.

 

Команда Бориса Петровського з перших секунд демонструвала ту майстерність, яку здатна демонструвати, але з різних причин в останніх матчах не показувала.

Вже на початку "Карпати" повели в рахунку - 5:0, а тренер "Дніпрянки" вимушений був брати однохвилинний тайм-аут. Ужгородські гандболістки були швидшими, а відтак - без проблем реалізовували свої комбінації.

Відзначимо, що упродовж матчу розрив у рахунку лише збільшувався і в результаті він зупинився на 11-гольовій позначці. Зважаючи на сьогоднішню гру і її результат, стає зрозумілим, що вчора "Карпати" в матчі проти "Дніпрянки" втратили важливе очко.Наступні матчі в жіночій Суперлізі команди зіграють вже наступного року. 24 та 25 січня "Карпати" проведуть два надважливі поєдинки: у Львові вони двічі гратимуть з місцевою "Галичанкою". Зважаючи на турнірну таблицю, можна сміливо говорити про те, що це будуть "золоті" матчі.

 

21 грудня 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів