Ужгородські "Карпати" вдома не переграли херсонську "Дніпрянку"

Ужгородські "Карпати" вперше в цьому сезоні втратили очки. На домашній "Юності" вони зіграли внічию з херсонською "Дніпрянкою" 23:23. Програючи піля першого тайму, вони зуміли переламати хід поєдинку та вийти вперед. Проте виграючи 3 мяча за 3 хвилини до кінця втратили перевагу і зіграли внічию, пропустивши вирішальний гол на останніх секундах.

 

А гра вийшла цікавою. Вже з перших секунд стало зрозуміло – гра буде серйозна. Команди зі старту почали демонструвати свою зарядженість на боротьбу – неприємна травма лідера "Дніпрянки" Вікторії Бельмас внаслідок жорсткого стику є прямим доказом.
Відкрили рахунок господарі – по центр хорошу атаку завершила Дарина Кот. На 8-ій хвилині "Карпати" завдяки семиметровому Вікторії Цибуленко вийшли у відрив в два м’яча – на той час рахунок був 4:2. Проте піти у відрив та спокійно диктувати свою гру "Карпатам" не дали. Постійні атаки херсонок та надійна гра в захисті призвела до того, що до середини першого тайму "Дніпрянка" зрівняла рахунок і, завдяки влучному удару Влади Бельмас, навіть вийшли вперед 6:7.
На жаль, змінити хід поєдинку "Карпати" відразу не змогли. Херсонки вдчайдушно захищалися та з азартом атакували, збільшуючи відрив. К 20-тій хвилині чемпіонки України "горіли" 7-11.
Ситуацію взялася рятували Іванна Мигович – два її влучні удари з лівого кута трохи скоротили рахунок 9:12. Ще сильніше заспокоїти ужгородських вболівальників могла Юлія Тарасова, але вона не реалізувала семиметровий. Добре, що арбітр через деякий час дав змогу виправити помилку – вже Дарина Кот реалізувала "семиметровий" і рахунок став 10:12. Так і закінчився перший тайм.
А ось в другому все стало на свої місця: три атаки і вже на 2-ій хвилині вперед ведуть "Карпати" 13:12. Очевидно "розбір помилок" від Бориса Петровськього у роздягальні подіяв. Атаки чемпіона стали розкутішими і вже чемпіони диктували свої умови на майданчику. На 7-мій хвилині ужгородки вже мали переваг у в 3 мяча.
Херсонки намагалися вирівняти гру, проте господарі вже свого не відпускали. Принаймні, так здавалося на перший погляд. "Дніпрянка" насіла на ворота "Карпат" і постійно шукала шпарину в їхньому захисті. І це дало свій результат. Вони скоротили відстань до мінімального – 23:22. Такий рахунок тримався до останніх секунд. Проте настирні гості таки взяли своє. За 10 секунд до кінця вони отримали право на семиметровий і, на жаль, його реалізували - 23:23 і "Карпати" втрачають очки.

 

20 грудня 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів