Близько 200 тисяч євро американські партнери спрямують на підтримку підрозділу аеророзвідки «Птахи Мадяра»

Близько 200 тисяч євро американські партнери спрямують на підтримку підрозділу аеророзвідки «Птахи Мадяра»
Про це повідомила Закарпатська ОВА.

 

Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА й очільник Ужгородщини Юрій Гузинець поспілкувалися з бізнесменом зі США Алексом Даверном, який з перших днів повномасштабної війни разом з громадською організацією «Пряма допомога Україні» та небайдужими підприємцями допомагає Україні й українським захисникам.

 Під час зустрічі йшлося про те, що найбільша потреба зараз у дронах великої вантажопідйомності, аби наші бійці могли виконувати спеціальні завдання із захисту держави. До обговорення також долучився закарпатський військовий, командир підрозділу аеророзвідки «Птахи Мадяра» Роберт Бровді.

 Алекс Даверн зауважив, що завдяки кільком донорам, приватним підприємцям вдалося зібрати близько 200 тисяч євро. Ці кошти вони готові скерувати за запитом «Птахів Мадяра». Партнери ознайомляться з наданим списком потрібних безпілотників і визначать подальші кроки допомоги.

 «Для нас в умовах сьогодення надважлива підтримка закордонних партнерів, адже тоді нашим захисникам легше протистояти ворогу», – зауважив заступник голови ОВА Василь Іванчо та подякував Алексу Даверну й іншим учасникам місії за допомогу.

 

 

17 квітня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів