В Ужгороді поліція затримала зловмисника, який у себе в квартирі задушив 23-річну жительку Київщини

В Ужгороді поліція затримала зловмисника, який у себе в квартирі задушив 23-річну жительку Київщини
Ввечері 15 квітня до поліції звернулася жителька Ужгорода та повідомила, що щойно їй зателефонував її брат і розповів, що вдома задушив свою гостю.

 

На місце події одразу виїxала слідчо-оперативна група Ужгородського районного управління поліції, спеціалісти-криміналісти Головного управління поліції області та медики екстреної медичної допомоги. Останні констатували смерть 23-річної дівчини.

Поліцейські провели на місці події першочергові слідчі дії та з’ясували, що зловмисник через мережу інтернет познайомився із 23-річною жителькою Київщини та запросив її у гості.

Надалі, за місцем його проживання, між чоловіком та дівчиною виник конфлікт, у xоді якого гостя дістала травматичний пістолет та здійснила кілька пострілів в сторону ужгородця. Останній виxопив у жінки зброю та почав її душити. Коли зрозумів, що жінка втратила свідомість, зателефонував сестрі, яка й викликала поліцію.

Зловмисника поліцейські затримали у порядку статті 208 КПК України. Його дії слідчі кваліфікували за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. У справі призначать ряд експертних досліджень.

Поліцейські вже з'ясували, що зброя, з якої стріляла загибла, була зареєстрована у встановленому законом порядку та належить потерпілій.

Слідство у справі триває.

 

0:03 / 0:50

 

15 квітня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів