Закарпатські тхеквондисти атестувалися на кольорові пояси

Закарпатські тхеквондисти атестувалися на кольорові пояси
З початком повномасштабного російського вторгнення впливу зазнала чи не кожна галузь у різних сферах життя. Деякі з них досить швидко оговталися і пристосувалися до нових умов, як до прикладу спортивні секції нашого краю.

 

Продовжують активно розвиватися в професійному плані молоді спортсмени Збірної команди Закарпатської області з тхеквондо (ВТФ). Людина, яка займається цим видом спорту, гармонійно розвивається: поліпшуються діяльність нервової, серцево-судинної та дихальної систем, міцнішають м’язи. Тхеквондо - якраз з тих видів спорту, який загартовує і тіло, і дух.

Незважаючи на те що керівник Закарпатського обласного осередку «Тхеквондо ВТФ» Олександр Кремер, на даний період часу в складі Сил Оборони України  захищає державу від російських загарбників, тренувальним процесом та підготовкою майбутніх захисників та захисниць України займається головний тренер жіночої збірної команди області з тхеквондо (WTF) Тетяна Грегуш.

08 квітня у спортивній залі ЗОШ № 2 м. Ужгорода відбулась планова атестація на кольорові пояси Збірної команди Закарпатської області з тхеквондо (ВТФ). Напередодні іспиту тривалий період часу проходили виснажливі тренування та атестаційно-технічні семінари, а у ході самого іспиту спортсмени продемонстрували високий рівень фізичної та теоретичної підготовки, тому на кольорові пояси успішно атестувались всі учасники.

Бажаємо молодим тхеквондистам досягати нових вершин, щоб Гімн та Прапор України частіше переможно підіймався за п'єдесталом, а наші спортсмени своїми перемогами нагадували усьому світу про війну та нашу боротьбу проти російського терору.

Вітаємо наших майбутніх чемпіонів!

Головний тренер жіночої збірної команди області з тхеквондо (WTF) Тетяна Грегуш

 

16 квітня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів