«Дні сакури в Ужгороді» – сьогодні та завтра у місті низка заходів, переважна більшість яких має благодійну мету

«Дні сакури в Ужгороді» – сьогодні та завтра у місті низка заходів, переважна більшість яких має благодійну мету
Про це інформує міська рада.

 

У центрі міста, у сквері імені Героїв Майдану та біля «Совиного гнізда» розташувалися волонтерські благодійні столики від Рух підтримки закарпатських військових-Ужгород , Творчі Волонтери Ужгород та ЯМаріуполь .

Представляють свою продукцію і хендмейдери, що створюють вироби зі скла, дерева, кераміки, лаванди, прикраси, косметику, декоративні та пряні трави, іграшки, текстильний декор, великодній декор, вишиванки, сувенірну продукцію та багато іншого.

Крафтові виробники презентують сири, м'ясні вироби, вина, равликову продукцію, чаї, джеми, пастилу, мед та інші солодощі.

Працює тематична фотозона, для всіх охочих – аквагрим, «салон» краси, художній пленер та художня алея.

Для наймолодших гостей актори Закарпатського академічного обласного театру ляльок «Бавка» підготували виставу. Хто хоче дізнатися більше про історію Ужгорода, може відвідати безкоштовні екскурсії.

І хоч тепло, яке дуже швидко настало, посприяло тому, що дерева японської вишні масово розквітли раніше, ще на багатьох локаціях можна помилуватися ніжним цвітом сакур. Тож приходьте на ярмарок, відпочивайте з дітьми, підтримуйте місцевих виробників, а особливо волонтерів, які збирають кошти на підтримку наших захисників????

 

13 квітня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів