В Ужгороді провели антинаркотичний рейд - замальовували наркоадреси та графіті

В Ужгороді провели антинаркотичний рейд - замальовували наркоадреси та графіті
Про це інформує міська рада.

 

Антинаркотичний рейд із замальовування наркоадрес провели напередодні в Ужгороді. Учасники рейду зібралися, щоб зафарбувати графіті наркосайтів та телеграм-ботів, яких з’явилося дуже багато на стінах будівель міста.

Захід є частиною боротьби проти наркотиків, тож мешканців громади закликають приєднуватися до ініціативи. Наголошують: якщо вам відомі локації, місця, де поширені наркографіті, надсилайте всю інформацію на електрону адресу: [email protected]

Рейд відбувся за підтримки громадської організації «Західна інституція терапії залежностей», Реабілітаційного (психосоціального) центру відкритого типу, пацієнтами якого є алкозалежні, наркозалежні та лудомани (люди, які грають в азартні ігри на гроші), Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини, інспекторів дотримання прав людини та ювенальної превенції Ужгородського районного управління поліції, управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради .

 

13 квітня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів