Сергій Гайдай прокоментував перекриття доріг у Ракошині та біля санаторію "Карпати"

Сергій Гайдай прокоментував перекриття доріг у Ракошині та біля санаторію "Карпати"
Про це керівник Мукачівської РВА написав на своїй сторінці у Телеграмі.

 

"Сьогодні декілька десятків жінок на декілька годин перекрили важливу трасу «Київ-Чоп» на двох ділянках: в районі санаторію «Карпати» та у селі Ракошино. Жінки обґрунтували свій протест тим, що невдоволені мобілізацієї та роботою ТЦК. 

На місце події оперативно прибули поліцейські для забезпечення порядку. 

На одній з ділянок, а саме в районі санаторію «Карпати», ініціативна група з жінок вирушила на розмову до місцевого ТЦК, протест було одразу припинено.  

О 12:30 дорогу було повністю розблоковано.

За час протесту на дорозі утворилося скупчення автомобілів, переважно вантажних. Певні фури мали вантажі, пов?язані з діяльністю Сил Оборони країни. 

Спричинена пауза в русі могла коштувати життів наших бійців на фронті. 

Тож хочу звернутися до наших громадян на майбутнє: війна не терпить таких вчинків. Ваші дії мають бути раціональними. Ваші дії не мають шкодити, тим паче фронту і нашим захисникам. 

Якщо Ви невдоволені діями представників державних структур - ми завжди все можемо вирішити цивілізовано. Організувати зустріч та почути один одного. 

Наша сила - в єдності, а не навпаки.", написав Гайдай.

Сьогодні низка соцмереж опублікувала інформацію, що кілька десятків жінок перекрили трасу Київ-Чоп, безперервно ходячи пішохідним переходом. Дорогу перекрили в районі санаторію «Карпати» та у селі Ракошино. Дорогу для проїзду звільняли поліцейські.

 

25 березня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів