Що приготувати на вихідні

Що приготувати на вихідні

 

Людині, яка працює, вкрай складно виділити час на готування серед робочого тижня, тому в цей час ми здебільшого харчуємося стравами нашвидкуруч. А ось у вихідні часто з'являється бажання приготувати щось смачне, домашнє, але не дуже складне. Це зрозуміло, адже витратити цілий день, стоячи біля плити, захоче далеко не кожен. Зібрали для вас смачні рецепти — салат, суп та другу страву — які не вимагатимуть багато часу, фінансів та сил. У вихідний день ви можете приготувати смачну їжу на всі вихідні завдяки цим трьом рецептам.

Салат з руколою та яйцем

Для однієї порції цього хрусткого свіжого салату знадобиться:

  • рукола — 100 г;
  • томати чері — 4 шт.;
  • приправа 10 Овочів ® від Торчин ® — 0,5 ч. ложки;
  • брюссельська капуста — 8 шт.;
  • яйце пашот — 1 шт.;
  • олія оливкова — 2 ст. ложки;
  • сік половини лимона.

Миту руколу очищають від товстих стебел, викладають на блюдо. Поверх кладуть порізані навпіл томати, відварену брюссельську капусту. Формують із харчової плівки мішечок, у нього вибивають яйце, зав'язують і варять у киплячій воді протягом 3-х хвилин. Яйце пашот викладають на салат, поливають соком із половини лимона, присипають приправою 10 Овочів ® від Торчин ®.

Шпинатний крем-суп

Корисний зелений суп сподобатися не тільки дорослим, а й дітлахам, через свою кремову консистенцію. Для 4-х порцій візьміть:

  • бульйон овочевий або курячий — 650 мл;
  • шпинат заморожений — 400 г;
  • майонез Торчин ® «?Делікатесний» — 250 г;
  • вершки — 250 мл;
  • сухарики із білого хліба;
  • сіль, перець чорний, часник сушений, коріандр — на кінчику ножа.

У бульйоні відварити шпинат протягом 10 хвилин, додати вершки та пробити блендером. Додати майонез, приправи, сіль та ретельно перемішати. Подавати одразу, прикрасивши тарілки сухариками.

Свинина з овочами

Свиняча вирізка, тушкована з овочами — це смачна калорійна страва, яка сподобається чоловікові і її із задоволенням їдять діти. На 4 порції цього обіду потрібно:

  • свинина — 500 г;
  • гриби — 200 г;
  • морква — 1 шт.;
  • вершки 10% — 200 мл;
  • свіжа петрушка — 4 гілочки;
  • олія рослинна — 2 ст. ложки;
  • соус кулінарний Торчин з медом та карамелізованим луком — 1 пачка.

На сковороді обсмажте свинину 7-8 хвилин до появи скоринки, додайте нарізані гриби й моркву, та потім вже заправте соусом Торчин ® з медом та карамелізованим луком, перемішайте. Тушкуйте 2 хвилини, додайте вершки й тушкуйте на низькому вогні 4-5 хвилин. Перед подачею прикрасьте рубаною петрушкою.

 

29 грудня 2021р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів