Яку газонокосарку вибрати для ділянки?

Яку газонокосарку вибрати для ділянки?

 

Для охайності газону протягом усього сезону потрібен регулярний покіс трави. Якщо правильно вибрати газонокосарку в цьому магазині agrus.kiev.ua/sadovaja-tehnika/gazonokosilki, то робота для створення доглянутої місцевості буде забирати мінімум часу, зусиль. Яку для нерівної ділянки правильно підібрати косарку для трави, як здійснити підбір газонокосарки за технічними параметрами важливим, про це далі.

Види техніки

Газонокосарка як пристрій ділиться на механічну, бензинову, електричну та акумуляторну. За способом переміщення виділяють модель:

  • несамохідну;

  • самохідну.

Агрегат, що працює на бензині, це не тиха, потужна техніка для догляду за 10 сотками і більше. Мережева - зручне, легке та просте в обслуговуванні обладнання. Для її роботи не потрібна дозаправка. Порівняно з першою, менш продуктивна. Механічне обладнання безшумне, екологічно безпечне. Воно скошується під тиском. Акумуляторна модель має невеликий термін роботи, ємність для скосу. Періодично потрібно включати акумулятор у мережу станцію і чекати зарядки. Самохідна модель витрачається на роботу ріжучої оснастки, руху коліс. У несамохідному пристрої зусилля двигуна спрямовується на оснащення. Подібна модель підходить для скосу різного складу трави на малій території. Вона потужна та важка за вагою. Славиться високою безпекою.

Як вибрати газонокосарку

Газонокосарка є незамінним засобом для зрізу трави. Щоб вона могла швидко, якісно допомагати перетворювати присадибну територію, скошувати зайву рослинність ножами на певну висоту, значно скорочувати робочий час, необхідно правильно її вибрати за характеристиками, ціною. Потрібно врахувати ландшафтні особливості з великою площею ділянки, видом трави газону, своїми запитами обробки саду та високою вартістю виробу. Також слід зважити на можливість обходу перешкод, шум садового інструменту, бренд виробника.

Критерії вибору

Яку газонокосарку вибрати? Перш ніж купувати пристрій обробки рельєфу, необхідно вивчити:

  • електричне джерело енергії, батареї;

  • вага із розмірами спецобладнання;

  • параметр потужності двигуна, приводу;

  • технічну ширину захвату (максимальний параметр у бензинової до 45 см);

  • якість захисту оператора, висоту скосу трави (у регулювальному діапазоні 2-10 ступенів, для обробки території на 3-4 рівнів);

  • тривалість режиму роботи (для тривалої безперервної роботи краще купувати бензинову модель, акумуляторна працює до двох годин, електричний інструмент не можна без зупинки застосовувати довше за півгодини).

Також вибираємо ручну в управлінні модель, дивимося тип травозбірника із шириною, колісним діаметром, корпусним матеріалом, ріжучим елементом. Необхідно брати до уваги для вибору додатковий функціонал із поставлених завдань.

 

 

24 квітня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів