Дивовижний світ Нацпарку "Синевир": зустрічі з дикими козулями

Дивовижний світ Нацпарку "Синевир": зустрічі з дикими козулями
Високогірні вершини, незаймані ліси і дикі тварини - все це створює відчуття магії, яка оточує Національний природний парк "Синевир". Але серед усієї природної краси, дикий світ козулі особливо виділяється.

 

"Вже вкотре своєю непередбачуваністю радують нас козулі НПП "Синевир", які приносять більше і більше чарівності цьому унікальному куточку природи.

Щойно спустившись з височин гір, тваринки ніби укриті закляттям, випасаються поблизу адміністративної будівлі парку. Кожне їхнє появлення є свідченням про дружню взаємодію між дикою природою і людиною. Козулі, звиклі до свого вільного життя в гірських просторах, щораз несподівано знаходять себе поруч з інфраструктурою, яка свідчить про присутність людини.

Вони прикрашають краєвид не лише своєю красою, а й надихають нас на думки про співіснування з природою. Нехай такі зустрічі й можливості спостерігати за дикими тваринами буде нагадуванням про те, що природа потребує нашої уваги та захисту і наша мета - зберегти цей дивовижний світ для майбутніх поколінь", - написали на сторінці Нацпарку у ФБ.

 

 

22 квітня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів