Смертельна ДТП на Тячівщині: водій «Mercedes-Benz Vito» здійснив наїзд на пенсіонерку

Смертельна ДТП на Тячівщині: водій «Mercedes-Benz Vito» здійснив наїзд на пенсіонерку
У смт. Солотвино Тячівського району водій мікроавтобусу «Mercedes-Benz Vito» здійснив наїзд на пішохода-пенсіонерку. Від отриманих травм потерпіла померла. За фактом автопригоди зі смертельними наслідками відкрито кримінальне провадження.

 

Справу розслідуватимуть слідчі ГУНП в Закарпатській області.

Слідчі відділу з розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Закарпаття встановлюють обставини смертельного наїзду на пішохода у смт. Солотвино. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 7 листопада. 

Ввечері, близько 18.00 год, до Тячівського відділу поліції надійшло  повідомлення від медиків швидкої допомоги про те, що ними доставлено до лікарні 62-річну жінку, жительку Солотвина, яка отримала травми внаслідок автопригоди. 

Прибувши за викликом, поліцейські  встановили, що водій мікроавтобусу «Mercedes-Benz Vito», 38-річний  солотвинець, рухаючись по вул. Спортивна, допустив наїзд на жінку-пенсіонерку. Від отриманих травм потерпіла  померла в лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілої, слідчі відділу з розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Закарпаття внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. 

Водія  освідчили. За кермом чоловік перебував тверезий. У справі буде призначено відповідні експертизи, у ході яких  слідчі з’ясують усі обставини даної автопригоди.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

08 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів