До Ужгороду вирішили переїхати на проживання родини восьми бійців АТО

 На сьогоднішньому засіданні виконкому Ужгородської міської ради затвердили акти приймання-передачі квартир, придбаними райдержадміністраціями. 

 

Більшість житла, придбаного у 2015 році сім’ям загиблих та інвалідів учасників АТО із Закарпаття, знаходиться в Ужгороді. А саме – 16 із 33 квартир. Рішення переїхати на проживання до обласного центру прийняли родини бійців. Це – 3 сім’ї із Великоберезнянського, 2 – з Ужгородського та по одній – з Іршавського, Берегівського та Виноградівського районів.

Придбане за державні кошти житло безоплатно передається у власність відповідних територіальних громад у порядку, встановленому законодавством, для подальшого надання сім’ям військовослужбовців та інвалідам.

Саме тому на сьогоднішньому засіданні виконкому Ужгородської міської ради затвердили акти приймання-передачі квартир, придбаних Великоберезнянською районною державною адміністрацією, управлінням соціального захисту населення Ужгородської РДА, управлінням соціального захисту населення Виноградівської РДА, Іршавською РДА, управлінням соціального захисту населення Берегівської РДА у комунальну власність територіальної громади міста Ужгород в особі Ужгородської міської ради.

У подальшому ці квартири будуть передані сім’ям загиблих військовослужбовців згідно з вимогами житлового законодавства, повідомляється на
 офіційній сторінці Ужгородської міської ради у Фейсбуці. 
 

 

12 лютого 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів