У мерії нагородили «афганців» (ФОТО)

Дехто з колишніх воїнів Афганістану воюють в АТО, тому нагороди отримали їхні дружини. 

 

Воїнів-афганців із 27-ю річницею виведення військ із Афганістану привітали сьогодні на урочистому зібранні в Ужгородській міській раді. Про це повідомляє офіційна сторінка Ужгородської міської ради у Фейсбуці. 

На зустріч у міськраді сьогодні прийшли майже півтори сотні учасників бойових дій. Виконуючий обов'язки міського голови Іштван Цап, звертаючись до ветеранів, відзначив: в українському суспільстві звання афганець є символом справжніх чоловіків, мужності, відданості.  

Зараз значення афганців переоцінюється у зв'язку з подіями на сході країни. Чимало бійців є найяскравішими, найефективнішими і найдосвідченішими командирами підрозділів, які вже майже два роки захищають Україну у зоні АТО. Саме тому і нагороди за деяких афганців сьогодні в Ужгородській міськраді отримували їхні дружини. 

Іштван Юліусович вручив відзнаки Президента України "Пам'ятна медаль "25-річчя виведення військ із Афганістану" (згідно указу Президента №765 від. 10.10 2014 р.).

Усіх афганців запросили також на відзначення безпосередньо у день виведення військ, 15 лютого, на урочистості до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, які відбудуться на Православній набережній в Ужгороді о 12.00. 

 

11 лютого 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів