Скандал із цим будівництвом у Мукачеві тягнеться ще з минулого року

А сьогоднішні події просто шокували: представники фірми-забудовника зайнялися відкритим пограбунком незавершеного житла для військових!

 

Про це повідомили у Закарпатському обласному осередку партії УКРОП.

«Сьогодні мені зателефонували хлопці із Мукачівського військового гарнізону і повідомили, що із будинків на вулиці Куруців, у якому в майбутньому повинні бути квартири для місцевих військовослужбовців, невідомі люди виносять батареї. Як вдалося з’ясувати, це були люди із фірми-забудовника, котра мала ще минулого року закінчити зведення житла для військових, натомість нажилася на державних коштах, а зараз ще й грабує ці ж квартири», - розповіла голова обласного партійного осередку Власта Негря.

За словами Власти Негрі, вона одразу виїхала на місце події та викликала туди ж правоохоронців та представників обласної влади.

«Скандал із цим будівництвом тягнеться ще з минулого року. Тоді через фінансові махінації та затягування робіт посаду втратив керівник Західного управління капітального будівництва Міністерства оборони України, а Військова прокуратура почала судову тяганину із виконавцем будівництва, компанією «Львівський будівельний холдинг», і зараз намагається розірвати договір співпраці із цим підприємством та повернути втрачені під час цього так званого будівництва кошти. Вочевидь, підприємливі будівельники зрозуміли, що шансів виграти справу у них немає і вирішили максимально компенсувати власні витрати. Так, раніше з квартир уже винесли придбану за державні кошти сантехніку. А сьогодні взялися за батареї. Чесно кажучи, нахабство цих людей просто вражає. І поки хлопці, котрі мають жити у цих квартирах, гинуть на сході, вони не гребують зривати зі стін навіть батареї, щоб заробити ще трохи грошей. Цинізм найвищого рівня», - обурюється Власта Негря.

Наразі розслідуванням справи зайнялися правоохоронні органи, повідомляє прес-служба Закарпатської обласної парторганізації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП».

 

10 лютого 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів