Живіть до ста років

Вчені з'ясували , які фактори допоможуть прожити  так довго. 

 

 

Фахівці з американського центру з вивчення старіння в Чикаго вважають, що людина, яка провела своє дитинство в селі, має шанси дожити до 100 років на 70% більше, ніж інші. Оскільки хороша екологія, позитивні емоції від природи і чистої їжі залишають свій позитивний слід на загальному стані здоров’я, включаючи психіку і здатність протистояти стресам.

Ще одним важливим чинником є те, що матері на момент народження дитини було не більше 25 років — це збільшує шанси на довге життя в два рази. Третім фактором, що впливає на тривалість життя, вчені назвали місяць народження. Так, за даними вчених люди, народжені в травні, на 3,5 роки живуть довше народжених у серпні. 

Четвертий фактор — характер людини. Цілеспрямовані, серйозні і відповідальні люди, як правило, досягають успіхів на роботі, щасливі в шлюбі і своєчасно звертаються до лікарів. Тому вони відчувають менше стресів і відповідно менше хворіють і довше живуть. Крім цього, на довголіття людини свій вплив мають такі чинники, як раціон його матері, тривалість світлового дня, літні спекотні дні, різні епідемії простудних захворювань.

 

07 лютого 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів