Авто з номерами ООН грубо порушувало правила дорожнього руху! (ВІДЕО)

Наражаючи на небезпеку інших учасників дорожнього руху.

 

Активісти Спецконтролю стали свідками порушення на перехресті вулиць Мукачівська та Анкудінова в обласному центрі. 4-го лютого 2016 р. активісти стали свідками як автомобіль «FORD» з дипломатичними номерами DP 201042 грубо порушив ПДР, а саме та проїхав на забороняючий сигнал світлофора (червоний), який, який встановлений на перехресті вулиць Мукачівська та Анкудінова у м. Ужгороді, - повідомив Спеціальний Контроль.

Як видно з номерного знаку автомобіль належить до представництва ООН в Україні. Водій даного автомобіля має право на дипломатичну недоторканість відповідно до Женевської конвенції.

Але це не дає йому право порушувати ПДР та наражати на небезпеку інших учасників дорожнього руху. Адже недотримання вимог ПДР може призвести до Дорожньо-транспортної пригоди, у якій можуть постраждати люди. Ми підготували звернення до Патрульної поліції Ужгорода з проханням відреагувати на цей випадок, - відзначили активісти. Зрозуміло, що поліція не має права виписувати штраф на водія автомобіля з дипломатичними номерами, але й закривати очі на подібні правопорушення вони теж не мають права. Чекаємо відповідної реакції.

 

 

05 лютого 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів