Дитячий ансамбль танцю «Веселка» – другий на міжнародному фестивалі (ФОТО)

Зразковий дитячий ансамбль танцю «Веселка» Закарпатського обласного Будинку культури профспілок (директор Ганна Табакович) успішно виступив на ІІІ Міжнародному фестивалі-конкурсі хореографічних колективів «Самоцвіти» у м. Львові.

 

Організатором фестивалю було громадське об’єднання «ART ANRTE CENTRE» за підтримки Львівського обласного відділення Національної хореографічної Спілки. У престижному конкурсі взяли участь 84 хореографічні колективи з Польщі, Македонії, Болгарії, Латвії та України – здебільшого відомі і титуловані.

У сильній конкуренції закарпатський хореографічний ансамбль «Веселка», незмінним керівником і балетмейстером якого є заслужений працівник культури України Людмила Петрецька, завоював звання лауреата і почесне друге місце. Наші маленькі конкурсанти (діти віком 9-11 років) вдруге брали участь у міжнародних конкурсах, і тому ця  перемога додала їм нового творчого натхнення.

Юні танцюристи із Закарпаття мали також чудову культурну програму, яка включала 4-годинну екскурсію по місту Львову, дискотеку у «Метро-клубі» та інші заходи.

Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради

На фото:

- на сцені – зразковий дитячий ансамбль танцю «Веселка» Закарпатського обласного Будинку культури профспілок;

- під час екскурсії у Львові;

- нагороди міжнародного хореографічного фестивалю – ансамблю «Веселка».

 

01 грудня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів