«Давайте поважати один одного та працю комунальних служб Ужгорода» - Андріїв

З ініціативою провести свого роду «Тиждень благоустрою» в Ужгороді виступив вчора на щотижневій нараді міський голова Богдан Андріїв.

 

«Захід, проведений комунальними службами минулої суботи, яскраво продемонстрував, що можна багато зробити у питанні наведення елементарного порядку на вулицях нашого міста. Виявляється, потрібно було лише бажання. Вірю, що відтепер комунальні служби кожного дня працюватимуть з таким ентузіазмом, як у вихідні. Результат: незважаючи на те, що ішов дощ, який не дуже сприяв роботі, 15 машин сміття було вивезено з вулиць та парків Ужгорода», повідомив міський голова і додав, що роботу комунальників було видно одразу.

Однак працювати у цьому напрямку потрібно ще дуже багато. Тому Богдан Андріїв виступив із пропозицією провести своєрідний тиждень благоустрою: звернутися до керівників підприємств та організацій, приватних підприємців з проханням – прибрати кожен біля своєї установи, магазину чи кав’ярні. Зараз погода ще дозволяє це зробити, а як випаде сніг, то сховає це сміття і навесні знову матимемо «надзвичайно привабливі пейзажі».

Міський голова сподівається у цьому питанні на розуміння і підтримку громадськості. «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять», - проста як світ істина, але багато хто про неї забуває, кидаючи недопалок на вулиці чи не доносячи сміття до урни. Шановні ужгородці, давайте поважати один одного і працю комунальних служб міста також. Тоді ми будемо мати гарне європейське місто: не за географічним розташуванням, а за духом і сутністю», - наголосив Богдан Андріїв, повідомляє сайт Ужгородської міськради.

 

01 грудня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів