Здобути військове звання офіцера за чотирма відкритими спеціальностями можна в УжНУ

Ужгородський університет – єдиний заклад в Україні, де відкрили нову військову кафедру

 

Результати ліцензування та акредитації Ужгородського національного університету у 2014/2015 навчальному році та завдання на 2015/2016-й обговорила Вчена рада УжНУ.

За словами проректора з науково-педагогічної роботи Ігоря Короля, минулого навчального року було ліцензовано 10 спеціальностей на ОКР «Бакалавр» та 9 – на ОКР «Магістр», за якими вже відбувся набір.

Ряд спеціальностей перерозподілили ліцензійний обсяг, збільшивши число магістрів за рахунок спеціалістів. Виш здобув ліцензію на підготовку іноземців, тому вони вже можуть навчатися за всіма наявними в університеті напрямками. За словами доповідача, УжНУ єдиний в Україні цього року відкрив кафедру військової підготовки. Випускники можуть здобути військове звання офіцера за чотирма відкритими спеціальностями, пише Медіацентр УжНУ.

«На сьогодні ліцензії безстрокові – згідно з новим законом «Про вищу освіту». У грудні буде нове положення про ліцензування. Вже відомо, що більшу увагу звернуть на акредитацію», – підсумував проректор Ігор Король.

 

 

28 листопада 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів