Закарпатського заробітчанина ув’язнять за вбивство у столиці

Забив до смерті чоловіка.

 

За умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті, закарпатцю загрожує до десяти років в’язниці.

Трагедія сталася у Подільському районі Києва, де між двома перехожими спалахнула сварка, інцидент переріс у бійку. Коли один із учасників конфлікту від отриманих ударів упав на землю, інший продовжував бити його ногами, повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції України в місті Києві.

На місце події прибула слідчо-оперативна група райуправління та медики. Потерпілого доставили до міської лікарні швидкої допомоги, де невдовзі він від отриманих травм помер.

"Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили місцеперебування підозрюваного. За вчинення правопорушення було затримано 52-річного уродженця Закарпатської області, який приїхав до столиці у пошуках роботи", - йдеться у повідомленні.

Після проведення слідчих дій фігурантові оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує до десяти років в’язниці.

 

28 листопада 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів