Уперше за останні десятиріччя передача влади в Ужгороді пройшла цивілізовано та демократично - Андріїв

Проте дещо здивувала позиція «Солідарності» та «Нашого краю», яким не прийшовся до смаку принцип деполітизації виконкому та заступників.

 

"Сьогодні відбулась перша сесія Ужгородської міської ради VII скликання. Із задоволення можу констатувати, що практично всі заплановані питання порядку денного вдалось розглянути. Ми обрали заступників, секретаря та новий склад виконкому. Особливо приємно відзначити, що більшістю новообраних депутатів була підтримана пропозиція щодо деполітизації виконкому та заступників міського голови. Попри тривалі наполягання певних політичних сил щодо врахування їх політичних «квот», зазначений підхід у формуванні принципових інститутів органу місцевого самоврядування вдалось відхилити. В цілому, перше сесійне засідання Ужгородської міської ради пройшло в конструктивному руслі. Проте дещо здивувала позиція «Солідарності» та «Нашого краю», яким не прийшовся до смаку принцип деполітизації виконкому та заступників.

Хочу висловити подяку численним та поважним гостям, які прийшли привітати новосформовану міську владу. Особливо приємно, що вперше за останні десятиріччя передача влади в Ужгороді пройшла цивілізовано та демократично. Маю надію, що й в подальшому робота депутатського корпусу буде консолідованою та спрямованою на впровадження нових принципів та підходів у своїй діяльності. Сьогодні ми зробили перший маленький крок на довгому шляху повернення довіри ужгородців до міської влади. Бажаю всім нам витримки та цілеспрямованості" - побажав усім ужгородцям Богдан Андріїв.

 

27 листопада 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів