Закарпатку заарештували у Львові разом з німцями за продаж немовляти

25-річна мешканка Закарпатської області народила у Львові з чужим паспортом дитину і через Інтернет погодилася передати її за винагороду іноземцю.

 

У Львові за підозрою в торгівлі людьми взяті під варту громадянин Німеччини і дві українки. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

"За клопотанням прокурора всім трьом підозрюваним – матері, громадянина ФРН і посередниці, обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі 413 тис грн для кожного. Досудове розслідування триває, його хід перебуває на контролі прокуратури Львівської області", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що 1 вересня громадянину ФРН і двом громадянкам України повідомлено про підозру у торгівлі людьми.

"Встановлено, що одна з спільниць, 25-річна мешканка Закарпатської області, діючи за допомогою посередниці – мешканки р. Кривий Ріг, 22 серпня народила у Львові з чужим паспортом дитину, і через Інтернет погодилася передати її за винагороду згаданому іноземцю. З цією метою 26 серпня в одному з львівських районних відділів РАГС на новонароджену дівчинку виготовлено свідоцтво про народження, в якому зазначено громадянина Німеччини як батька", - йдеться в повідомленні.

Громадянин Німеччини маючи свідоцтво про народження дитини намагався незаконно перетнути з немовлям державний кордон України через пункт пропуску "Краковець", проте був затриманий.

 

 

02 вересня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів