Нардепу із Ужгорода зламали ребро (ВІДЕО)

Ужгородський парламентар розповів, як його бив "хуліган-рецидивіст" із президентської фракції.

 

"Радикал" Юрій Чижмарь назвав провокацією своє побиття депутатом з Блоку Порошенка Олегом Барною. Бійка трапилася учора після ефіру на каналі NewsOne. За словами лідера РП Ляшка, Чижмарю зламали ребро.

"Чиста провокація з боку Барни, який з першої хвилини ефіру перейшов на особистості, очевидно, через нестачу аргументів та невміння вести політичну дискусію. Так званий, народний депутат, хотів спровокувати бійку в прямому ефірі з метою дискредитації мене, як народного депутата та фракцію Радикальної партії в цілому. Подібні провокації представники БПП проводили у Парламенті під час голосування за зміни до Конституції", - написав Чижмарь на своїй сторінці у Фейсбук.

"Не досягнувши бажаного, будучи дуже неврівноваженим, Барна в коридорі почав агресивно з'ясовувати стосунки. Скориставшись несподіванкою, підло першим наніс мені удар в підреберну зону, заподіявши легкі тілесні ушкодження", - зазначив "радикал".

Чижмарь наголосив, що оборонявся, але не бив нападника: "На відео з інцидентом чітко видно, що затиснувши йому шию і викрутивши руку за спину я не бив, а намагався заспокоїти хулігана".

Він заявив, що очікує від президента та Генпрокуратури реакції на поведінку Барни. "Тому я очікую від Президента і Генеральної прокуратури України адекватної оцінки поведінки хулігана-рецидивіста та парламентської "тітушки" Олега Барни".

В коментарі Gazeta.ua Чижмарь сказав, що жодних заяв з приводу інциденту до правоохоронних органів не подаватиме.

 

02 вересня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів