Народний обранець сьомого скликання не забуває про рідну школу на Ужгородщині (ФОТО)

Традиційний день 1 вересня – День знань щороку перетворюється на велику і радісну подію. Таким був початок нового навчального року і цьогоріч.

 

На невеличкому подвір'ї Пацканівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів на Ужгородщині задовго до початку свята почали збиратися школярі і батьки. Особлива увага була прикута до наймолодших учнів: у перший клас цього року йдуть дев'ятеро дітей. Для сільської школи це радість і надія на майбутнє.

В урочистостях з нагоди Дня знань у своїй рідній школі взяв участь і почесний гість – випускник цієї школи, народний депутат України сьомого скликання Василь Ковач.

Василь Ілліч побажав учням успішного навчання, приємних вражень та нових здобутків. Вчителям – наснаги, міцного здоров’я і хороших здобутків у навчанні школярів, батькам – терпіння та сил у вихованні дітей. В.Ковач уже традиційно подарував першокласникам гарні новенькі портфелі з усім необхідним для навчання канцприладдям: від зошитів, ручок, олівців, пеналів, фарб, альбомів та багато іншого і до Букваря.

Присутні на святі - а це і дирекція школи, і голова села, і батьки щиро дякували Василю Ковачу за подарунки, за те, що не забуває свою батьківщину та земляків, що приїжджає на кожне свято у школі, та і не тільки у школі, за його добре серце, за готовність завжди відгукнутися на прохання про допомогу чи підтримку.

Після закінчення урочистої частини свята на школярів, до яких приєдналися і вихованці місцевого дитячого садочка, чекав і солодкий стіл: великий та неймовірно смачний торт, а також соки та морозиво.

Варто нагадати, що вже понад 10 років В.Ковач дарує шкільні портфелі першачкам рідного Пацканьова. А цього року вирішив порадувати до свята ще більше школярів: ранці з із ортопедичною спинкою, заповнені зошитами, пеналом, альбомами, пластиліном, фарбами та іншим шкільним приладдям отримали і першокласники Лінців, Кибляр, Гайдоша, Ратовців, Ірляви, Чабанівки та Андріївки.

 

01 вересня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів