Богдан Андріїв із Першовереснем привітав ужгородських учнів (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Секретар міськради побував на урочистостях у 8 та 12 школах

 

Державний прапор, гімн, першачки та випускники, вчителі та батьки, традиційно, перший дзвінок. День знань відзначили навчальні заклади обласного центру. Усі вони урочисто прийняли своїх учнів. Останні у новому навчальному році всілись за парти реконструйованих загальноосвітніх шкіл. Загалом цьогоріч із міського бюджету виділено близько 25 мільйонів гривень. Із них: більше мільйона на ЗОШ №12 та 650 тисяч на ЗОШ №8.

«Сьогоднішній день особливий для кожного з Вас. У першу чергу для тих, хто вперше переступить поріг школи. Для їхній батьків. Цей день завжди особливий для вчителів. Цей день особливий для тих, хто в навчальному році востаннє переступить шкільний поріг і піде, успішно склавши ЗНО, до кращих вишів країни, а можливо, навіть і закордонних. Тому я бажаю Вам першовереснем прокласти успішну дорогу до самого закінчення навчального року», - зазначив секретар Ужгородської міської ради Богдан Андріїв.

Сьогоднішній день вдвічі особливіший зокрема для ЗОШ №12. Цей навчальний заклад 1 вересня відзначив своє 35-річчя. У кожного сьогодні свято у душі, навіть у того, хто навчання закінчив уже давно. Тож із Першовереснем усіх!

 

01 вересня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів