Блукаючі танки здадуться квіточками, якщо не припиниться вирубка лісів - Семенченко

Після поїздки у тому числі і на Закарпаття нардеп Семен Семенченко повідомив, що створено урядову комісію, яка повинна навести лад у лісовій галузі.

 

"За історією з боротьбою зради і перемоги в Широкіно, конституційними змінами і полюванням на п'ятирічних шестикласників у Мукачеві, зовсім забув відзвітувати про свою поїздку в Закарпаття, на Волинь та Буковину.

Хижацька вирубка лісів, сотні тисяч доларів хабарів за збереження на посадах, десятки мільйонів доларів повз бюджет у кишеню прокурорів, друзів-"правоохоронців", обласної влади та інших учасників корупційних схем, вивіз лісу в т.зв. ДНР і ЛНР - все це має припинитися.

Міністр АПК і депутати від Самопомочі провели кілька рейдів по районам, де найбільший "безпрєдєл". Від "нульової зони" з Лугандою і Донбабве до Закарпаття.

Кабміном призначена перевірка. Ми все зробили за Законом. Намічено план заходів разом з місцевими активістами і Лісовим Агентством. Але якщо все залишиться як і раніше - боротьбою займеться ветеранська організація батальйону "Донбас". І тоді блукаючі танки здадуться квіточками. Будуть блукаючі милиці, блукаючі болота, в яких виявляться лісовози, і блукаючі сміттєві баки, в яких поїдуть з посад люди з блукаючою совістю", написав Семен Семенченко у Фейсбук.

 

01 серпня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів