Біля кордонів недалеко від Закарпаття виявлено нелегальні склади з контрабандними сигаретами

Про це повідомляється на офіційному сайті голови ОДА Геннадія Москаля.

 

У Рахівському районі Закарпатської області біля контрольно-слідової смуги мукачівські прикордонники виявили сховок із 10-ма ящиками сигарет, призначених для нелегального переправлення в Румунію. Власники сховку встановлюються, сигарети вилучені. Інших спроб контрабанди крупних партій тютюнових виробів уздовж державного кордону на Закарпатті за минулу добу не зафіксовано.

В сусідній Угорщині тривають слідчо-оперативні заходи по боротьбі з контрабандою. На сьогодні число затриманих митників збільшилося до 23.

У Загоні та Ніредьгазі (угорські населені пункти біля кордону з Україною) виявлені два нелегальні склади з контрабандними сигаретами. На території Австрії затримані чотири фури з сигаретами, які під оперативним супроводом силовиків рухалися від Загоні в бік Італії.

У зв’язку з перевірками угорських силовиків тривалість перетину українсько-угорського кордону різко збільшилася, що призвело до утворення великих черг. Черги не пов’язані з діями української сторони і є тимчасовими, а проте Закарпатська облдержадміністрація просить до туристів, які їдуть на автотранспорті відпочити в країни ЄС через українсько-угорський кордон, взяти цей факт до уваги, йдеться на офіційному сайті Геннадія Москаля.

 

01 серпня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів