Через «гуманний» суд на совісті закарпатця вже третя смерть (ВІДЕО)

Усі ДТП, у яких загинули люди, мешканець Виноградівщини скоював п'яним.

 

41-річний житель Виноградова свого часу вбив у ДТП двох молодих людей, але «гуманний» суд обмежився тоді умовним покаранням. І от тепер, хильнувши зайвого, чоловік знову вкоротив життя людині.

Вечірньої пори 31 липня на Виноградівщині сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками. 41-річний житель м.Виноградова, перебуваючи в нетверезому стані за кермом мікроавтобуса «Крайслер» на іноземних номерах, рухаючись із с.Підвиноградів у напрямку с.Р.Долина, виїхав на смугу зустрічного руху. Сталося зіткнення із зустрічним автомобілем «Дачія Логан», за кермом якого перебував 19-річний житель с.Матієво.

Молодий водій «Дачії» від отриманих травм помер у лікарні. Туди ж потрапили з ушкодженнями різного ступеня важкості й два пасажири «Крайслера»: 30-річна жінка та 42-річний чоловік, обидва жителі Виноградова.

Водій «Крайслера» був освідчений на наявність алкоголю, експертиза засвідчила в його крові 1,6 проміле.

Нетверезого винуватця кривавої ДТП міліція затримала й помістила в ІТТ Виноградівського райвідділу. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

До речі, в 2007 році цей же чоловік уже скоював смертельне ДТП. Тоді в селі Теково Виноградівського району під колесами його автомобіля загинули хлопець і дівчина. Міліція порушила за даним фактом кримінальну справу, але п′яний винуватець трагедії втік за кордон і тривалий час переховувався аж в Італії. У 2012 р. він був затриманий і екстрадований в Україну, та все ж зумів уникнути тюрми. Тоді наш «гуманний» суд обмежився 5 роками позбавлення волі умовно, з наданням іспитового терміну.

І от тепер п′яний виноградівець знову накоїв біди. Наразі він перебуває під вартою, проте останнє слово знову буде за судом, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

 

 

01 серпня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів